torstai 10. maaliskuuta 2016

Vedonlyöntivihje: Sanders demokraattien ehdokaaksi kertoimella 9

Annan uuden vedonlyöntivihjeen.  Edellinen vihjeeni.

Boyle Sports tarjoaa Sandersille demokraattien ehdokkuutta kertoimella 9. Mielestäni oikeampi kerroin olisi noin 5. Kerroin 9 tuntuisi perustuvan ehdokkaitten oletettuun menestykseen esivaaleissa. On olemassa muitakin tapoja, joilla Sanders voi ponkaista ehdokkuuteen.

Clinton on ollut sotkeutuneena kohuun, jossa hän piti omaa sähköpostipalvelinta hoitaessaan ulkoministerin tehtäviä. Kohu on alkanut jo kyllästyttää kaikkia (se on ollut uutisissa jo vuoden). 1 Tavallisin arvio on ollut, että kohu ei johda rikossyytteisiin. Viime viikkoina on kuitenkin tullut useita hiekkoja signaaleja, että liittovaltion viranomaiset päättävät syyttää Clintonia rikoksesta:
  • 29.2.2016 Vaikuttaa siltä, että tapauksen tiimoilta kokoon on kutsuttu suuri valamiehistö ("grand jury"). Sen tehtävänä on arvioida, tulisiko syytteet nostaa. Ainakin syyttäjäviranomaiset siis tuntuvat uskovat juttuunsa. 2
  • 2.3.2016 Sähköpostipalvelimen asentaneelle Bryan Paglianolle annettiin syytesuoja. 3
  • 4.3.2016 Sähköpostipalvelimelle tietomurron tehnyt Marcel Lazar Lehel luovutettiin väliaikaisesti Yhdysvaltoihin. 4
  • Nyt vaikuttaa siltä, että Clinton olisi poistanut joitakin sähköposteja palvelimelta. 4 Toisaalta Clinton on kertonut FBI, että mitään sähköposteja ei ole poistettu. FBI:lle valehtelu on rikos. Useat korkean profiilin oikeusjutuissa tuomio on itseasiassa tullut tämän pykälän perusteella. 5
Voi olla, että tämä on vain savua ilman tulta. Mikäli näin ei kuitenkaan ole ja Clintonia syytetään rikoksesta, on hyvin todennäköistä, että hän jättäytyy pois kisasta. Tällöin Sanders on hyvin vahvoilla, sillä esivaalikilpailu on jo niin pitkällä, että Joe Biden tai kukaan muukaan ulkopuolinen ei enää kerkeä mukaan karkeloihin.

Vedonlyöntimarkkinoiden 6 mielipide nyt. Presidentti: Clinton 1,53Trump 4.5Sanders 15; Cruz 23Kasich 34; Rubio 51 / Demokraattien ehdokas: Clinton 1,08Sanders 9 / Republikaanien ehdokas: Trump 1,4Cruz 6; Kasich 17Rubio 26.

1. Ensimmäinen uutisointi aiheesta oli 2.3.2015


2. "Making false statements" Tämän lain perusteella tuomituista, voisi mainita ainakin Martha Stewardin ja Bernie Maddofin.
6. Merkitsen pieneneviä kertoimia sinisellä ja kasvavia punaisella verrattuna edelliseen kirjoitukseni julkaisuajankohtaan.
http://www.oddschecker.com/politics/us-politics/us-presidential-election-2016/winner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti